Зустріч з ветеранами АТО

«Слава Україні! Героям Слава!» - такі палкі слова українського сьогодення звучали з уст Яснозірських школярів та воїнів АТО, які завітали до нас на гостину.

Зустріч відбулася завдяки вчителю історії Канівця Анатолія Михайловича та голови громадської організації «Центр допомоги армії» Циганюк Оксани. Ця подія була давно спланована, до неї готувалися: учні та працівники школи, зібрали необхідні речі на фронт (мішки, цвяхи, чай, кава, лимони); також долучилися: сільська рада на чолі з виконуючою повноваження сільського голови Зварика Наталя Іванівна, ТОВ «Пономар» під керівництвом директора Якименка Сергія Вікторовича, ФОП «Безугла Тетяна та Юрій», Небилиця Наталія.

На свято завітали поважні гості:

- Резніченко Олександр (11 батальйон, «Київська Русь», командир відділення);

- Кутній Олександр (128 бригада, розвідник);

- Соловйов Василь (54 бригада, механік, водій);

- Сенченко Олег (128 бригада, старший стрілок).

А також були запрошені демобілізовані односельчани, які були в зоні АТО:

- Сухенко Віталій;

- Дем’яненко Володимир;

- Прокопенко Олег.

Воїни, які прибули з фронту, розповідали учням про важкі моменти під час боїв, про відносини з місцевим населенням, про свої будні, про підступні вилазки ворога. А ще вони принесли з собою військові обладунки: бронежилети, каски, міни, автомати, аптечки та інше. Діти по черзі приміряли важкі бронежилети та каски, цікавилися озброєнням наших воїнів. Гості подарували експонати до шкільного музею.

Надіємося, що наступного разу ми будемо святкувати перемогу нашої України!

/Files/images/ato/IMG_4603.JPG/Files/images/ato/IMG_4608.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.